• Kontak Kami
  • Hotline : SMS/WA 0857.0807.8719
  • SMS : WA 0857.0807.8719

Kontak Kami

FAST RESPON SMS/WA WA 0857.0807.8719, Silahkan Konsultasikan Masalah Anda, dengan SENANG HATI Kami melayani dan memberikan SOLUSI TERBAIK
Beranda » Artikel Terbaru » Vitamin Ibu Hamil Yang Terunggul Di Pasaran: Apa Kesannya Pada Saya?

Vitamin Ibu Hamil Yang Terunggul Di Pasaran: Apa Kesannya Pada Saya?

Diposting pada 25 April 2021 oleh admin

Dinzza.com – Kalau ada yang menanyakan,
“Awak jual vitamin dinzza? Awak manfaat gak? Yang mana satu awak amat senang?
Sebetulnya seluruh vitamin dinzza saya senang.
Mengapa Saya Amat Senang Vitamin Ibu Hamil dinzza
Actually 4 vitamin yang ada pada vitamin ibu hamil ni, ada je dalam set-set lain. Antaranya:

* Set Kesihatan Optimum Lelaki serta Wanita
* Set Ibu Bersalin serta Berpantang
* Set Penyusuan

Di antara lantaran penting saya amat cinta vitamin ibu hamil dinzza merupakan:

* Seluruh 4 butir tu di antara vitamin dinzza yang saya amat lama stabil mengambil tiap-tiap hari! Saya start mengambil suplemen ni tiga tahun lalu sejauh berpantang melahirkan Auni.

* Harga yang berbaloi. Memanglah berbaloi kalau ketimbang dengan kualitinya. Multivitamin vitalea tu merupakan vitamin semulajadi paling tua dalam dunia tahu (mulai sejak 1915). Sebotol untuk ibu hamil seperti saya bisa manfaat up to dua bulan pada harga yang bisa punya. 1 buah Vitalea memiliki nilai kurang dari 80 sen saja 😉

* Kesan-kesan sambilan yang positif buat kesihatan saya.

6 Kesan-kesan Karena Stabil Ambil Vitamin Ibu Hamil Ke Atas Diri Saya
Punya kandungan anak ke-3 pada kesempatan ini saya dah gak mengambil suplemen lain di farmasi mahupun yang di Klinik Kesihatan.

Memanglah berencana nak stick pada 1 merk serta lihat sendiri perubahannya. So ini di antara kesan-kesan yang saya terima karena stabil dengan ambil vitamin ibu hamil.

(1) Wajah hemoglobin (Hb) yang optimum
* Hb saya mencanak naik dari 10.0 terhadap 12.3 sehabis saya betulkan teknik ambil vitamin ibu hamil dinzza yang saya mengambil tu

* Sebetulnya ada tehnik privat bagaimana nak yakini wajah Hb di dalam darah pada kondisi yang bagus. Saya yakini ambil 2 buah Vitalea + 2 buah B Complex +2 biji SR Vita C diambil lebih kurang 1/2 jam sehabis makan.

(2) Peningkatan bobot tubuh yang setimbang serta terkawal
* Berat saya pernah pada dua bulan beruntun kurang lebih trimester ke 2 serta ke 3 pada sesi yang serupa. Peningkatan kalau ada lantas cuma 0.5kg – 1 kg sahaja dalam satu bulan.

* Alhamdulillah pada usia 32 tahun ni, saya masih bebas buat diminta minum air gula tu.

(3) Kurang cinta konsumsi makanan/ minuman manis
* Kadang jenis teringin. Tetapi kalau dah masuk hingga sampai tekak, saya gak boleh nak makan kembali. Semata-mata hanya terasa.

* Pada kehamilan kesempatan ini, saya dah gak minum susu ibu hamil seperti kandungan awal kalinya. Manis! Kebalikannya saya menunjuk ambil susu dari susu fresh serta susu UHT rendah lemak serta tinggi kalsium selain stabil ambil Ostematrix buat kepentingan kalsium harian.

* Dari pembacaan, kandungan kromium yang ada dalam Vitalea sangatlah menolong mengurangkan rasa hasrat kepada makanan/ minuman manis.

(4) Tubuh lebih sichat serta bertenaga
* Kurang lebih seawal kandungan lima bulan kembali, saya perasan saya masih bertenaga buat mengelolakan aktiviti cod vitamin serta membimbing lebih 50km satu hari

* Tidak cuman mengelolakan bisnes online dalam rumah, saya mengasuh anak kecil dalam rumah serta bekerja ambil serta mengantar anak sulong ke sekolah. Alhamdulillah meskipun terkejar-kejar dengan saat, seluruh pekerjaan bisa ditekelkan secara bagus. Lantaran tulah, saya takde saat nak rasa lemau @ melepek @ nak tidur siang.

* Seriously memanglah buat tubuh lebih sichat meski pernah 1 saat tu, 1 rumah tengah repot berjangkit demam selesema, tetapi diakibatkan saat tu saya je yang stabil ambik SR vitamin Cni daily, Alhamdulillah tubuh cam anti begitu. Sukurlah, kalau sang ibu sichat, bisakah menjadi penjaga seisi rumah yang terunggul

(5) Tidur malam yang lebih berkualiti
* Tidur siang dah kurang @ mcm dah gak berapakah pernah sempat nak tidur siang lantaran sepanjang hari repot jadi driver untuk anak sekolah, urus soal rumahtangga serta bisnes pula

* Tetapi Alhamdulillah, tidur malam yang cuma beberapa saat tu sangatlah berkualiti buat cergas bertenaga keesokkan harinya

* Saya pernah tes tak mengambil Ostematrix, cuma tergantung pada minum susu. Malam tu menjadi simpul biawak pada betis. Terlepas kembali stabil 4 buah Ostematrix lebih tiga hari beruntun, dah takde rasa kejang pada betis kembali.

(6) Kulit Lebih Bersih
Hihih! Honestly said, kulit saya kian tak mempunyai masalah mulai sejak stabil 4 kawanan barusan. Merupakan kadangkala di hujung-hujung trimester ke 3 ni anyar start stabil ESP juga.

Meskipun nak ke majlis rasmi lantas, saya gak butuh gunakan make-up buat tampak elok di muka suami 😉

Sebetulnya vitamin ibu hamil ni sangatlah menolong meningkatkan gizi harian.

Tidak cuman memanglah usaha konsumsi makanan yang sichat, ambil vitamin semulajadi ni menolong sangatlah menambahnilai gizi pada makanan harian yang barangkali dah terjejas diakibatkan teknik mengolah mahupun diakibatkan riwayat bahan mentah yang dah tidak demikian fresh sgt.

Alhamdulillah kalau tubuh sichat, kerja serta amal ibadat lantas lebih berkualiti, in shaa Allah.

Pembuktian Lain Pemakai Vitamin Ibu Hamil dinzza
Barangkali rasa gak cukup simak saya je yang perasaan terguncang dengan vitamin ibu hamil dinzza ni kan, apa kata layan video ni juga.

Puan Ainul ni, siap bisa panjat candi Borobudur kembali di saat hamil tujuh bulan. Alhamdulillah tampak cergas sangatlah.

Kalau anda cari vitamin ibu hamil yang berkualiti, putuskan vitamin ibu hamil dinzza ni. Lantaran udah bisa terbuktikan dapat manfaatnya

Bagikan informasi tentang Vitamin Ibu Hamil Yang Terunggul Di Pasaran: Apa Kesannya Pada Saya? kepada teman atau kerabat Anda.

Vitamin Ibu Hamil Yang Terunggul Di Pasaran: Apa Kesannya Pada Saya? | Vitamin dan Nutrisi Ibu Hamil Terbaik | 085784872159 (CALL-WA)

Belum ada komentar untuk Vitamin Ibu Hamil Yang Terunggul Di Pasaran: Apa Kesannya Pada Saya?

Silahkan tulis komentar Anda

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Mungkin Anda tertarik produk berikut ini:
Limited Edition
OFF 8%
Rp 55.000 Rp 60.000
ORDER lewat WA
Ready Stock / EVOO-125
SIDEBAR