FAST RESPON SMS/WA WA 0857.0807.8719, Silahkan Konsultasikan Masalah Anda, dengan SENANG HATI Kami melayani dan memberikan SOLUSI TERBAIK
Beranda » Artikel Terbaru » Vitamin Ibu Hamil Yang Terhebat Di Pasaran: Apa Kesannya Di Saya?

Vitamin Ibu Hamil Yang Terhebat Di Pasaran: Apa Kesannya Di Saya?

Diposting pada 25 April 2021 oleh admin | Dilihat: 17 kali

Dinzza.com – Seandainya ada yang ajukan pertanyaan,
“Awak jual vitamin dinzza? Awak untuk gak? Yang mana satu awak sangat sukai?
Sebetulnya semuanya vitamin dinzza saya sukai.
Mengapa Saya Sangat Sukai Vitamin Ibu Hamil dinzza
Actually 4 vitamin yang ada di dalam vitamin ibu hamil ni, ada je dalam set-set lain. Antaranya:

* Set Kesihatan Optimum Lelaki serta Wanita
* Set Ibu Bersalin serta Berpantang
* Set Penyusuan

Di antara dikarenakan inti saya sangat senang vitamin ibu hamil dinzza yaitu:

* Semuanya 4 elemen tu di antara vitamin dinzza yang saya sangat lama konstan mengambil sehari-hari! Saya start mengambil suplemen ni tiga tahun lalu sejauh berpantang melahirkan Auni.

* Harga yang berbaloi. Benar-benar berbaloi apabila dibanding dengan kualitinya. Multivitamin vitalea tu yaitu vitamin semulajadi paling tua dalam dunia ketahui (sejak mulai 1915). Sebotol untuk ibu hamil seperti saya bisa untuk up to dua bulan di harga yang dapat punya. 1 buah Vitalea mempunyai nilai kurang dari 80 sen saja 😉

* Kesan-kesan sambilan yang positif buat kesihatan saya.

6 Kesan-kesan Gara-gara Konstan Ambil Vitamin Ibu Hamil Ke Atas Diri Saya
Mempunyai kandungan anak ke-3 di kesempatan ini saya dah gak mengambil suplemen lain di farmasi mahupun yang di Klinik Kesihatan.

Benar-benar berniat nak stick di 1 merk serta monitor sendiri perubahannya. So ini di antara kesan-kesan yang saya terima gara-gara konstan dengan ambil vitamin ibu hamil.

(1) Muka hemoglobin (Hb) yang optimum
* Hb saya mencanak naik dari 10.0 pada 12.3 seusai saya betulkan trik ambil vitamin ibu hamil dinzza yang saya mengambil tu

* Sebetulnya ada teknik spesial bagaimana nak yakini muka Hb di dalam darah pada situasi yang bagus. Saya yakini ambil 2 buah Vitalea + 2 buah B Complex +2 biji SR Vita C diambil lebih kurang 1/2 jam sesudah makan.

(2) Peningkatan bobot badan yang sama imbang serta terkawal
* Berat saya pernah di dua bulan berturutan lebih kurang trimester ke 2 serta ke 3 di babak yang serupa. Peningkatan apabila ada lantas cuma 0.5kg – 1 kg sahaja dalam 1 bulan.

* Alhamdulillah di usia 32 tahun ni, saya masih bebas buat didesak minum air gula tu.

(3) Kurang senang konsumsi makanan/ minuman manis
* Kadangkala ragam teringin. Namun apabila dah masuk hingga tekak, saya tidak boleh nak makan kembali. Sekadar hanya terasa.

* Di kehamilan kesempatan ini, saya dah gak minum susu ibu hamil seperti kandungan awal mulanya. Manis! Kebalikannya saya memutuskan ambil susu dari susu fresh serta susu UHT rendah lemak serta tinggi kalsium selain konstan ambil Ostematrix buat kebutuhan kalsium harian.

* Dari pembacaan, kandungan kromium yang ada di Vitalea begitu menolong mengurangkan rasa impian kepada makanan/ minuman manis.

(4) Tubuh lebih sichat serta bertenaga
* Lebih kurang seawal kandungan lima bulan kembali, saya perasan saya masih bertenaga buat mengaturkan aktiviti cod vitamin serta menuntun lebih 50km satu hari

* Tidak hanya mengaturkan bisnes online dalam rumah, saya mengasuh anak kecil dalam rumah serta bekerja ambil serta mengantar anak sulong ke sekolah. Alhamdulillah meski terkejar-kejar dengan waktu, semuanya pekerjaan bisa ditekelkan dengan bagus. Dikarenakan tulah, saya takde waktu nak rasa lemau @ melepek @ nak tidur siang.

* Seriously benar-benar buat tubuh lebih sichat walau pernah 1 waktu tu, 1 rumah tengah repot berjangkit demam selesema, namun dikarenakan waktu tu saya je yang konstan ambik SR vitamin Cni daily, Alhamdulillah tubuh cam anti begitu. Sukurlah, apabila sang ibu sichat, bisalah menjadi penjaga seisi rumah yang terhebat

(5) Tidur malam yang lebih berkualiti
* Tidur siang dah kurang @ mcm dah gak berapakah pernah sempat nak tidur siang dikarenakan sepanjang hari repot jadi driver untuk anak sekolah, urus perihal rumahtangga serta bisnes pun

* Namun Alhamdulillah, tidur malam yang cuma beberapa waktu tu begitu berkualiti buat cergas bertenaga keesokkan harinya

* Saya pernah tes tak mengambil Ostematrix, cuma tergantung di minum susu. Malam tu menjadi simpul biawak di betis. Terlepas kembali konstan 4 buah Ostematrix lebih tiga hari beruntun, dah takde rasa kejang di betis kembali.

(6) Kulit Lebih Bersih
Hihih! Honestly said, kulit saya bertambah tak punyai masalah sejak mulai konstan 4 kawanan barusan. Yaitu terkadang di hujung-hujung trimester ke 3 ni anyar start konstan ESP juga.

Meski nak ke majlis rasmi lantas, saya gak penting gunakan make-up buat nampak elok di muka suami 😉

Sebetulnya vitamin ibu hamil ni begitu menolong memperbanyak gizi harian.

Tidak hanya benar-benar usaha konsumsi makanan yang sichat, ambil vitamin semulajadi ni menolong begitu menambahnilai gizi di makanan harian yang barangkali dah terjejas dikarenakan trik mengolah mahupun dikarenakan asal-muasal bahan mentah yang dah tidak demikian fresh sgt.

Alhamdulillah apabila tubuh sichat, kerja serta amal ibadat lantas lebih berkualiti, in shaa Allah.

Kepuasan Lain Pemakai Vitamin Ibu Hamil dinzza
Barangkali rasa gak cukup liat saya je yang perasaan terpukul dengan vitamin ibu hamil dinzza ni kan, apa kata layan video ni juga.

Puan Ainul ni, siap bisa panjat candi Borobudur kembali sewaktu hamil tujuh bulan. Alhamdulillah kelihatan cergas begitu.

Apabila anda cari vitamin ibu hamil yang berkualiti, tentukan vitamin ibu hamil dinzza ni. Sebab udah dapat dibuktikan bakal faedahnya

Bagikan informasi tentang Vitamin Ibu Hamil Yang Terhebat Di Pasaran: Apa Kesannya Di Saya? kepada teman atau kerabat Anda.

Vitamin Ibu Hamil Yang Terhebat Di Pasaran: Apa Kesannya Di Saya? | Vitamin dan Nutrisi Ibu Hamil Terbaik | 085784872159 (CALL-WA)

Belum ada komentar untuk Vitamin Ibu Hamil Yang Terhebat Di Pasaran: Apa Kesannya Di Saya?

Silahkan tulis komentar Anda

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Mungkin Anda tertarik produk berikut ini:
Best Seller
OFF 34%
QUICK ORDER
HoneyKids Penambah Nafsu Makan Anak

*Pemesanan dapat langsung menghubungi kontak di bawah ini:

Rp 99.000 Rp 149.000
Ready Stock
Rp 99.000 Rp 149.000
Ready Stock
Limited Edition
OFF 25%
QUICK ORDER
HoneyMom Nutrisi Hamil Varian Vanilla

*Pemesanan dapat langsung menghubungi kontak di bawah ini:

Rp 149.000 Rp 199.000
Ready Stock
Rp 149.000 Rp 199.000
Ready Stock
QUICK ORDER
Blackmores Pregnancy & Breastfeeding Kalbe 60

*Pemesanan dapat langsung menghubungi kontak di bawah ini:

Rp 189.000
Ready Stock
SIDEBAR