• Kontak Kami
  • Hotline : SMS/WA 0857.0807.8719
  • SMS : WA 0857.0807.8719

Kontak Kami

FAST RESPON SMS/WA WA 0857.0807.8719, Silahkan Konsultasikan Masalah Anda, dengan SENANG HATI Kami melayani dan memberikan SOLUSI TERBAIK
Beranda » Artikel Terbaru » Vitamin Ibu Hamil Yang Terbaik Di Pasaran: Apa Kesannya Pada Saya?

Vitamin Ibu Hamil Yang Terbaik Di Pasaran: Apa Kesannya Pada Saya?

Diposting pada 25 April 2021 oleh admin

Dinzza.com – Jika ada yang menanyakan,
“Awak jual vitamin dinzza? Awak buat tidak? Yang mana satu awak paling senang?
Sesungguhnya semua vitamin dinzza saya senang.
Mengapa Saya Paling Senang Vitamin Ibu Hamil dinzza
Actually 4 vitamin yang ada pada vitamin ibu hamil ni, ada je dalam set-set lain. Antaranya:

* Set Kesihatan Optimum Lelaki dan Wanita
* Set Ibu Bersalin dan Berpantang
* Set Penyusuan

Di antara karena khusus saya paling suka vitamin ibu hamil dinzza ialah:

* Semua 4 poin tu di antara vitamin dinzza yang saya paling lama stabil mengambil tiap hari! Saya start mengambil suplemen ni tiga tahun lalu sejauh berpantang melahirkan Auni.

* Harga yang berbaloi. Memang berbaloi bila diperbandingkan dengan kualitinya. Multivitamin vitalea tu ialah vitamin semulajadi paling tua dalam dunia tahu (semenjak 1915). Sebotol untuk ibu hamil seperti saya bisa buat up to dua bulan pada harga yang sanggup punya. 1 buah Vitalea bernilai kurang dari 80 sen saja 😉

* Kesan-kesan sambilan yang positif untuk kesihatan saya.

6 Kesan-kesan Karena Stabil Ambil Vitamin Ibu Hamil Ke Atas Diri Saya
Memiliki kandungan anak ke-3 pada kesempatan ini saya dah tidak mengambil suplemen lain di farmasi mahupun yang di Klinik Kesihatan.

Memang menyengaja nak stick pada 1 merek dan awasi sendiri perubahannya. So ini di antara kesan-kesan yang saya terima karena stabil dengan ambil vitamin ibu hamil.

(1) Wajah hemoglobin (Hb) yang optimum
* Hb saya mencanak naik dari 10.0 ke 12.3 sesudah saya betulkan langkah ambil vitamin ibu hamil dinzza yang saya mengambil tu

* Sesungguhnya ada panduan khusus bagaimana nak yakinkan wajah Hb pada darah pada kondisi yang bagus. Saya yakinkan ambil 2 buah Vitalea + 2 buah B Complex +2 biji SR Vita C diambil kurang lebih 1/2 jam setelah makan.

(2) Peningkatan berat tubuh yang imbang dan terkawal
* Berat saya pernah pada dua bulan beruntun seputar trimester ke 2 dan ke 3 pada step yang serupa. Peningkatan bila ada juga cuman 0.5kg – 1 kg sahaja dalam satu bulan.

* Alhamdulillah pada usia 32 tahun ni, saya masih bebas untuk diminta minum air gula tu.

(3) Kurang suka konsumsi makanan/ minuman manis
* Terkadang jenis teringin. Tetapi jika dah masuk sampai tekak, saya jangan nak makan kembali. Sekedar hanya berasa.

* Pada kehamilan kesempatan ini, saya dah tidak minum susu ibu hamil seperti kandungan awalnya. Manis! Kebalikannya saya pilih ambil susu dari susu fresh dan susu UHT rendah lemak dan tinggi kalsium selain stabil ambil Ostematrix untuk kepentingan kalsium harian.

* Dari pembacaan, kandungan kromium yang ada dalam Vitalea benar-benar menolong mengurangkan rasa kemauan pada makanan/ minuman manis.

(4) Tubuh lebih sichat dan bertenaga
* Seputar seawal kandungan lima bulan kembali, saya perasan saya masih bertenaga untuk mengurusikan aktiviti cod vitamin dan membantu lebih 50km satu hari

* Kecuali mengurusikan bisnes online di dalam rumah, saya mengasuh anak kecil di dalam rumah dan bekerja ambil dan mengantar anak sulong ke sekolah. Alhamdulillah walaupun terkejar-kejar dengan periode, semua pekerjaan bisa diurusikan secara baik. Karena tulah, saya takde periode nak rasa lemau @ melepek @ nak tidur siang.

* Seriously memang buat tubuh lebih sichat meskipun pernah 1 periode tu, 1 rumah tengah repot berjangkit demam selesema, tetapi karena periode tu saya je yang stabil ambik SR vitamin Cni daily, Alhamdulillah tubuh cam tahan getho. Sukurlah, jika sang ibu sichat, dapatkah menjadi penjaga seisi rumah yang terbaik

(5) Tidur malam yang lebih berkualiti
* Tidur siang dah kurang @ mcm dah tidak berapakah sempat pernah nak tidur siang karena sepanjang hari repot jadi driver untuk anak sekolah, urus hal rumahtangga dan bisnes

* Tetapi Alhamdulillah, tidur malam yang cuman beberapa saat tu benar-benar berkualiti untuk cergas bertenaga keesokkan harinya

* Saya pernah tes tidak mengambil Ostematrix, cuman tergantung pada minum susu. Malam tu memang menjadi simpul biawak pada betis. Terlepas kembali stabil 4 buah Ostematrix lebih tiga hari berturut-turut, dah takde rasa kejang pada betis kembali.

(6) Kulit Lebih Bersih
Hihih! Honestly said, kulit saya makin tidak memiliki masalah semenjak stabil 4 kawanan barusan. Ialah kadang-kadang di hujung-hujung trimester ke 3 ni baru start stabil ESP juga.

Walaupun nak ke majlis rasmi juga, saya tidak perlu gunakan make up untuk terlihat elok di muka suami 😉

Sesungguhnya vitamin ibu hamil ni benar-benar menolong menambahkan gizi harian.

Kecuali memang usaha konsumsi makanan yang sichat, ambil vitamin semulajadi ni menolong benar-benar menambahnilai gizi pada makanan harian yang kemungkinan dah terjejas karena langkah mengolah mahupun karena asal mula bahan mentah yang dah tidak demikian fresh sgt.

Alhamdulillah jika tubuh sichat, kerja dan amal ibadat juga lebih berkualiti, in shaa Allah.

Referensi Lain Pemakai Vitamin Ibu Hamil dinzza
Kemungkinan rasa tidak cukup lihat saya je yang perasaan terguncang dengan vitamin ibu hamil dinzza ni kan, apa kata layan video ni juga.

Puan Ainul ni, siap bisa panjat candi Borobudur kembali saat hamil tujuh bulan. Alhamdulillah terlihat cergas benar-benar.

Bila anda cari vitamin ibu hamil yang berkualiti, pilih vitamin ibu hamil dinzza ni. Karena telah bisa dibuktikan akan manfaatnya

Bagikan informasi tentang Vitamin Ibu Hamil Yang Terbaik Di Pasaran: Apa Kesannya Pada Saya? kepada teman atau kerabat Anda.

Vitamin Ibu Hamil Yang Terbaik Di Pasaran: Apa Kesannya Pada Saya? | Vitamin dan Nutrisi Ibu Hamil Terbaik | 085784872159 (CALL-WA)

Belum ada komentar untuk Vitamin Ibu Hamil Yang Terbaik Di Pasaran: Apa Kesannya Pada Saya?

Silahkan tulis komentar Anda

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Mungkin Anda tertarik produk berikut ini:
SIDEBAR